Mijn verwarmingsketel onderhouden in Burcht?

0486 29 29 29

Mijn verwarmingsketel onderhouden in Burcht

Je verwarmingsketel in Burcht zorgt het hele jaar door voor een warme gezelligheid en warm water in je woning. Om het ganse jaar te genieten van die gezellige warmte en warm water, is het belangrijk dat u tijdig je verwarmingsketel professioneel onderhoud. 

Onderhoud van mijn verwarmings-ketel BurchtOnderhoud van mijn verwarmings-ketel BurchtOnderhoud van mijn verwarmings-ketel BurchtOnderhoud van mijn verwarmings-ketel BurchtOnderhoud van mijn verwarmings-ketel BurchtOnderhoud van mijn verwarmings-ketel BurchtOnderhoud van mijn verwarmings-ketel BurchtOnderhoud van mijn verwarmings-ketel BurchtOnderhoud van mijn verwarmings-ketel BurchtOnderhoud van mijn verwarmings-ketel Burcht

Wat houdt het onderhoud van je verwarmingsketel in Burcht precies in?

Je verwarmingsketel kan een gasketel of een mazoutketel zijn. In beide gevallen is het belangrijk dat je die periodiek laat onderhouden.

  • Je gasketel moet om de twee jaar onderhouden worden door een erkende technicus.
  • Je mazoutketel moet je elke jaar laten onderhouden door een erkende technicus.

De erkende technieker reinigt de cv-ketel grondig. Daarna controleert de technieker door middel van een rookgasanalyse of de cv-ketel correct werkt en doet indien nodig, nog enkele aanpassingen zodat je verwarmingsketel op een zo zuinig mogelijke manier werkt. Na het onderhoud van je verwarmingsketel, krijg je een reinigings- en verbrandingsattest.

Waarom is een onderhoud van je verwarmingsketel in Burcht belangrijk?

Het onderhoud van je verwarmingsketel is wettelijk verplicht. Het is belangrijk dat je verwarmingsketel op een milieuvriendelijke, zuinige en veilige manier zorgt voor verbranding. De attesten die je krijgt na elk onderhouden van je verwarmingsketel heb je nodig voor je brandverzekering.

Laat je cv-ketel in Burcht onderhouden door een erkend technicus!

Een erkend technicus is een persoon die om de vijf jaar een opleiding volgt, hiervoor een examen aflegt, indien deze persoon succesvol slaagt behaalt de technicus zijn wettelijke erkenningsnummer. Dankzij deze opleiding kan de technicus een volwaardig onderhoud uitvoeren en geeft je na het onderhoud van je verwarmingsketel een reinigings- en verbrandingsattest.

Voor het onderhouden van je verwarmingsketel zijn wij werkzaam in Burcht

Heeft je verwarmingsketel in Burcht onderhoud nodig?

Contacteer ons