Mijn verwarmingsketel vervangen in Daknam?

0486 29 29 29

Mijn verwarmingsketel vervangen in Daknam

Is je CV-ketel verouderd te Daknam. Dan is het zeker en vast de moeite waard om eens na te gaan of het interessant is om de verwarmingsketel te vervangen. Indien u overweegt om de CV-installatie te vervangen staan wij graag tot u dienst om voor u uit te zoeken welke verwarmingsinstallatie het beste bij u noden en normen past. Zodanig u de komende jaren op een zuinige, milieuvriendelijke en betrouwbare manier kan verwarmen. Wij vervangen zowel verwarmingsinstallaties op gas en mazout. Ook in combinatie met zonneboilers of warmtepompen.

verwarmins-ketel vervangen Daknamverwarmins-ketel vervangen Daknamverwarmins-ketel vervangen Daknamverwarmins-ketel vervangen Daknamverwarmins-ketel vervangen Daknamverwarmins-ketel vervangen Daknam

Waarom uw verwarmingsketel vervangen in Daknam?

 • Bespaar tot 40% op uw energiefactuur bij het vervangen van uw ketel
 • Onze kinderen zullen ons dankbaar zijn dat we milieuvriendelijker omgaan met onze natuur.
 • Een verouderde CV-ketel is vaak minder betrouwbaar door zijn reeds gepresteerde verwarmingsuren.
 • Voorkom onverwachte reparatiekosten die hoog kunnen oplopen.

Bij het vervangen van een verwarmingsketel in Daknam zijn een aantal zaken zeer belangrijk:

 • Oudere verwarmingsketels zijn vaak overgedimensioneerd waardoor we meer verbruiken, dit willen we voorkomen door het juiste aantal kW te berekenen.
 • Wat zijn je behoeftes op vlak van sanitair? Hoe groot moet een boiler zijn of wil de klant liever werken met een doorstromer?
 • Wat zijn de behoeftes van je verwarmingssysteem? Is het huis voorzien van radiatoren, convectoren, vloerverwarming?
 • Bij het vervangen van een klassieke ketel naar een condensatieketel moet de schouw getubeerd worden. Wat zijn de mogelijkheden hoe we met de schouw gaan verlopen?
 • Uiteraard is er bij een condensatieketel sprake van condens, deze moet kunnen worden afgevoerd naar een afvoer, al dan niet met een condensatiepomp.
 • Om een moderne ketel zuinig te laten werken is het aangeraden om te werken met een buitenvoeler, deze wordt het best geplaatst op een noord- of noordwestelijke gevel
 • Bij het vervangen van een mazoutketel is het belangrijk om na te gaan of de aanzuigleiding van de mazouttank naar de mazoutketel geen te grote diamater heeft. De laatste nieuwe mazoutketels werken namelijk met een kleinere diameter.
 • Soms is het noodzakelijk om de leidingen van een verouderde installatie te reinigen bij het vervangen van de ketel, om de nieuwe ketel te beschermen. Uiteraard is het noodzakelijk altijd te werken met een magneetfilter.

Na een grondige analyse van deze factoren, gaan we met jou op zoek naar de installatie die bij jou en je woning te Daknam past. Met de juiste verwarmingsketel bespaar je niet alleen, daarnaast geniet je van jarenlang extra comfort zonder zorgen. Wij werken enkel met kwalitatieve merken en materialen zodat we je de beste service kunnen bieden na het vervangen van de ketel.

We komen graag bij je langs voor een professioneel advies voor het vervangen van je verwarmingsketel in Daknam.

Is je verwarmingsketel in Daknam aan vervanging toe?

Contacteer ons voor een gratis offerte