Onderhoud gasketel Sint-Gillis-Waas

BEL NU! 0486 29 29 29

Onderhoud gasketel Sint-Gillis-Waas

Je gasketel in Sint-Gillis-Waas zorgt het hele jaar door voor een warme gezelligheid en warm water in je woning. Om het ganse jaar te genieten van die gezellige warmte en warm water, is het belangrijk dat u tijdig je gasketel professioneel onderhoud. 

Onderhoud gasketel Sint-Gillis-WaasOnderhoud gasketel Sint-Gillis-WaasOnderhoud gasketel Sint-Gillis-WaasOnderhoud gasketel Sint-Gillis-WaasOnderhoud gasketel Sint-Gillis-WaasOnderhoud gasketel Sint-Gillis-WaasOnderhoud gasketel Sint-Gillis-WaasOnderhoud gasketel Sint-Gillis-WaasOnderhoud gasketel Sint-Gillis-WaasOnderhoud gasketel Sint-Gillis-Waas

Wat houdt het onderhoud van je gasketel in Sint-Gillis-Waas precies in?

Je gasketel moet je tweejaarlijks onderhouden!

De erkende technieker reinigt de gasketel grondig. Daarna controleert de technieker door middel van een rookgasanalyse of de gasketel correct werkt en doet indien nodig, nog enkele aanpassingen zodat je verwarmingsketel op een zo zuinig mogelijke manier werkt. Na het onderhoud van je gasketel, krijg je een reinigings- en verbrandingsattest.

Waarom is een onderhoud van je gasketel in Sint-Gillis-Waas belangrijk?

Het onderhoud van je gasketel is wettelijk verplicht. Het is belangrijk dat je verwarmingsketel op een milieuvriendelijke, zuinige en veilige manier zorgt voor verbranding. De attesten die je krijgt na elk onderhouden van je gasketel heb je nodig voor je brandverzekering.

Laat je gasketel in Sint-Gillis-Waas onderhouden door een erkend technicus!

Een erkend technicus is een persoon die om de vijf jaar een opleiding volgt, hiervoor een examen aflegt, indien deze persoon succesvol slaagt behaalt de technicus zijn wettelijke erkenningsnummer. Dankzij deze opleiding kan de technicus een volwaardig onderhoud uitvoeren en geeft je na het onderhoud van je gasketel een reinigings- en verbrandingsattest.

Voor het onderhouden van je gasketel zijn wij werkzaam in Sint-Gillis-Waas.

gasketel onderhouden in Sint-Gillis-Waas? BEL NU! 0486 29 29 29

Contacteer ons voor een gratis offerte